Categories

Hay Day – Munten en diamanten | Hay Day – Nederlands

Munten

Munten zijn de voornaamste valuta in het spel. Ze kunnen worden gebruikt om items of gebouwen te kopen in de winkel, of om producten te ruilen via de boerderijkraam.

Er zijn verschillende manieren om munten te verdienen in het spel, zoals het voltooien van truckbestellingen of het verkopen van gewassen en producten. Daarnaast kun je munten krijgen door verrassingskisten te openen en aan het rad van fortuin te draaien.

Diamanten

Diamanten zijn de premiumvaluta in het spel. Ze kunnen worden gebruikt om bepaalde decoraties en onderdelen aan te schaffen, wachttijden te versnellen of ontbrekende items te kopen.

Spelers kunnen diamanten krijgen door verrassingskisten en verrassingspakketten te openen, hogere levels te bereiken, prestaties te behalen, in de mijn te delven, nieuwe vissoorten te vangen, het mysterienet te gebruiken of aan bepaalde evenementen, derby’s en dorpsseizoenen deel te nemen.

Hoe voorkom ik dat ik mijn diamanten per ongeluk uitgeef?

Diamanten zijn erg waardevol in het spel. Om te voorkomen dat je ze per ongeluk uitgeeft, kun je instellen dat je moet dubbeltikken om te bevestigen. Tik hiervoor op Instellingen > ‘Geavanc. instellingen’ > ‘Bevestiging van diamant inschakelen’.