Categories

Hay Day – Hoe kan ik voorkomen dat ik in de toekomst geblokkeerd word? | Hay Day – Nederlands

Wees aardig, beleefd en eerlijk! De missie van Supercell is om spellen te maken die mensen lang en met veel plezier kunnen spelen, en die ze de rest van hun leven zullen herinneren. Jij kunt ons hierbij helpen door respectvol om te gaan met je medespelers terwijl je naar de top klimt.

Onthoud dat valsspelen zowel onmiddellijke gevolgen als latere gevolgen kan hebben. Het kan ook zijn dat je negatieve gevolgen ervaart voor eerlijke vergissingen. Als je bijvoorbeeld je accountgegevens deelt met een vriend (hoe kortstondig dan ook) zodat hij of zij je nieuwe legendarische knokker kan uitproberen, kan dat ertoe leiden dat je voor altijd je account kwijtraakt. Houd je account veilig door het alleen te gebruiken op apparaten waar je exclusieve toegang tot hebt.

Raadpleeg voor meer informatie onze lijst van onaanvaardbaar gedrag.