Categories

Hay Day – Lijst van onaanvaardbaar gedrag | Hay Day – Nederlands

We willen niet ieder voorbeeld van aanvaardbaar en onaanvaardbaar gedrag opsommen, maar hieronder staat een lijst van de belangrijkste zaken die we als ongepast beschouwen. Ieder voorbeeld geeft een goed idee van wat het inhoudt en het draait voornamelijk om gezond verstand. Je kunt hier meer informatie vinden.

Ongepast gedragGebruik van software van derden Onrechtmatig kopen en verkopen van edelstenen Kopen, verkopen en delen van spelaccountsZich als Supercell-personeel voordoenPhishing van accounts van andere spelersMisbruik van terugbetalingEen probleem in het spel opzettelijk misbruikenAnderen aansporen de regels te overtredenVragen naar of het leveren van persoonlijke contactinformatieMisbruik van de chat in het spel door te adverteren, spammen en bedriegen