Categories

Hay Day – Tekne Siparişleri | Hay Day – Türkçe

Tekne 17. çiftlik seviyesinde açılır. Rıhtımı onardığınızda, rıhtıma bir tekne yanaşır. Bu tekne tamamlamanız gereken siparişleri getirir. Tekne siparişleri, ekinler ve diğer ürünler için doldurulması gereken sandıklar halinde gelen taleplerdir.

Sınırlı bir sürede bu siparişleri tamamlarsanız tekne dolusu ödül kazanırsınız!

Ödüller

Bir sandık doldurduğunuzda altın ve TP kazanırsınız. Sandıkları doldurup tekneyi gönderdiğinizde ekstra TP, rastgele bir hediye çeki ve liderlik tablosu puanı kazanırsınız (siparişi ne kadar hızlı tamamlarsanız o kadar fazla liderlik tablosu puanı kazanırsınız).

Özel siparişlerde daha da fazla ekstra ödül olur, bulmaca parçaları ve genişletme izinleri (tekne etkinlikleri sırasında) bunlardan bazılarıdır.

Arkadaşlara yardım etme

Zor bir siparişi tamamlamada zorluk çekiyorsanız sandıkların üzerindeki “yardım iste” düğmesine dokunarak arkadaşlarınızdan yardım isteyebilirsiniz.

Her teknede 3 herkese açık yardım isteği ve 1 mahalleye özel yardım isteği hakkınız vardır. Yardım isteği, sandığın üzerindeki bir ünlem işaretiyle gösterilir. Başkalarına yardım etmek istiyorsanız çiftliklerini ziyaret edip üzerinde ünlem işareti olan sandık olup olmadığına bakın.

Ekstra Yardım İsteği

“Ekstra Tekne Yardımı” ve “Daha Fazla Mahalle İsteği” çiftlik avantajları, tekne siparişiniz için diğer oyunculardan veya mahallenizden ek yardım istemenizi sağlar. Bu avantajlar, tüm Farm Pass sezonu boyunca geçerlidir.