Categories

Hay Day – Lemmikit | Hay Day – Suomi

Lemmikit ovat farmin eläimiä, jotka avautuvat eri farmitasoilla. Lemmikin voi ostaa pelin kaupasta kupongeilla tai tipukupongeilla. Tipukuponkeja saa farmipassin ilmaiselta ja maksetulta polulta. Ennen ensimmäisen lemmikin hankkimista farmille on hankittava lemmikin asumus.

Farmilla voi olla yhteensä 56 suloista lemmikkiä:

6 koiraa (2 koirankoppia)6 kissaa (2 kissataloa)6 koiranpentua (2 koiranpentukotia)6 kissanpentua (2 kissanpentukotia)6 pupua (2 puputaloa)6 aasia (2 aasitallia)12 hevosta (4 hevostallia)6 marsua (2 marsumökkiä)2 riikinkukkoa (1 lintutalo).

Lemmikkien ruokkiminen

Voit ruokkia lemmikin täyttämällä sen asumuksen vieressä olevan kupin lemmikin mukaan joko pekonilla, maidolla tai porkkanoilla. Voit täyttää kupit milloin vain haluat, mutta lemmikit syövät ainoastaan, kun ovat nälkäisiä.

Kun olet ruokkinut lemmikkisi, lunasta palkinnot (kokemuspisteitä ja tarvikkeita) puhaltamalla pilliin! Pillin avulla voit kutsua kaikki lemmikkisi takaisin asumuksiinsa.

Lemmikkien nimeäminen

Voit nimetä lemmikkisi! Jos haluat nimetä lemmikkisi, napauta lemmikkiä ja sen jälkeen kynäkuvaketta. Kun muut pelaajat vierailevat farmillasi, hekin näkevät lemmikkisi nimen lemmikkiä napauttamalla.

Lemmikkini pakenivat!

Farmisi eläimillä on oma tahtonsa, erityisesti suloisilla lemmikkieläimillä, jotka juoksevat ympäriinsä tutkiskelemassa farmia ja yrittävät joskus jopa karata. Voit raahata lemmikkien asumuksen suljetulle alueelle, jolloin lemmikit eivät pääse poistumaan sieltä. Tämä rauhoittaa eläimiä ja estää niitä tallaamasta viljelyskasvejasi.