Categories

Hay Day – Huisdieren | Hay Day – Nederlands

Huisdieren zijn boerderijdieren die op bepaalde boerderijlevels worden ontgrendeld en vervolgens in de winkel verkrijgbaar zijn in ruil voor tegoedbonnen of kuikenbonnen. Je kunt kuikenbonnen verkrijgen via de boerderijkaart, waar ze zowel op het gratis als het betaalde traject van het kaartpad verschijnen. Voordat je een huisdier kunt kopen, moet je het bijbehorende dierenverblijf op je boerderij plaatsen.

Je kunt in totaal 56 schattige huisdieren op je boerderij hebben:

6 honden (2 hondenhokken)6 katten (2 kattenhokken)6 puppy’s (2 puppyhokken)6 kittens (2 kittenhokken)6 konijnen (2 hazenhuizen)6 ezels (2 ezelstallen)12 paarden (4 paardenstallen)6 cavia’s (2 caviahokken)2 pauwen (1 vogelhuis)

Hoe voer ik mijn huisdieren?

Als je een huisdier wilt voeren, moet je de voerbak naast het hok vullen met spek, melk of wortels, afhankelijk van het huisdier. Je kunt de voerbakken vullen wanneer je maar wilt, maar de huisdieren eten pas als ze honger hebben.

Nadat je ze hebt gevoerd, kun je de fluit gebruiken om de beloningen (ervaringspunten en voorraden) te verzamelen. Je kunt de fluit ook gebruiken om al je huisdieren naar hun hok te laten terugkeren.

Hoe geef ik mijn huisdieren een naam?

Je kunt je huisdieren een naam geven of de naam van een huisdier wijzigen door op het dier te tikken en vervolgens het potloodpictogram te selecteren. Wanneer andere spelers je boerderij bezoeken, kunnen ze de naam van je huisdier zien door erop te tikken.

Mijn huisdieren zijn ontsnapt!

De dieren op de boerderij hebben een eigen wil, zeker die schattige huisdieren die proberen te ontsnappen en je boerderij willen ontdekken. Als je er zeker van wilt zijn dat je dieren binnen een afgebakend gebied blijven, moet je hun verblijven in dit gebied plaatsen. Daardoor worden ze rustig en stoppen ze met het vertrappen van je gewassen.