Categories

King of Avalon:Gebouw – Ziekenhuis – [Dutch]

De functie van het Ziekenhuis is om jouw troepen te genezen die gewond raken tijdens de strijd. Voor het behandelen van gewonde troepen heb je slechts de helft van de tijd en hulpbronnen nodig vergeleken met wanneer je nieuwe troepen zou trainen, dus het is een goed idee om een zo groot mogelijk Gewonden Capaciteit te hebben. Dit kun je behalen door het bouwen van meer Ziekenhuizen en deze te verbeteren. Zowel Onderzoek op de Universiteit als het gebruiken van Talentpunten kunnen jouw Gewonden Capaciteit en Geneessnelheid verhogen. Let wel dat je jouw gewonde troepen geneest, want wanneer jouw Gewonden Capaciteit het limiet bereikt zullen de resterende troepen die gewond raken in de strijd, sneuvelen.

Wat er met jouw troepen gebeurt na een strijd hangt af van het soort strijd:

Wanneer je aan het verdedigen bent, zullen alle gewonde troepen naar Ziekenhuizen worden gestuurd totdat de Gewonden Capaciteit is bereikt. De resterende troepen zullen daarna sneuvelen.

Wanneer je Monsters aanvalt, zal een kleine percentage van je troepen gewond raken en naar Ziekenhuizen worden gestuurd.

Wanneer je een vijand aanvalt op een hulpbron zone, zullen gewonde troepen naar Ziekenhuizen worden gestuurd totdat de Gewonden Capaciteit is bereikt.

Wanneer je een vijandelijke Stad aanvalt, zullen ALLE gewonde troepen sneuvelen.