Categories

King of Avalon:Wat is de Excalibur Invasie? – [Dutch]

Wat is de Excalibur Invasie? De Excalibur Invasie is de strijd der Koninkrijken, waarin je naar een ander Koninkrijk kunt teleporteren en tegen andere heren kunt strijden om de heerschappij over Avalon!
Wanneer begint de Excalibur Invasie? Je kunt het Evenementencentrum bekijken in jouw Stad voor de datum van de Invasie en de Koninkrijken waar jouw Koninkrijk tegen moet strijden.
Hoe doe ik mee met de Excalibur Invasie? Wanneer het evenement begint, kun je naar het Koninkrijk teleporteren die je binnen zult vallen, maar alleen in het Zwarte Woud rondom Avalon. Hiervoor heb je een nieuw item nodig genaamd ‘Invasie Teleport’. Zodra je in het Zwarte Woud bent, kun je beginnen met aanvallen of de Torens en Avalon bezetten! Je moet Avalon 8 uur lang bezet houden om de strijd te winnen en de Koning te worden. Aan het einde van de strijd zul je terug geteleporteerd worden naar willekeurige coördinaten in jouw eigen Koninkrijk.
Wat zijn de voordelen van Koning worden? Als je Koning wordt na het winnen van de Excalibur Invasie, zul je heel veel hulpbronnen kunnen winnen! De Koning is in staat om hulpbronnen van de Excalibur Invasie toe te kennen aan anderen. Er zijn ook vaardigheden die exclusief zijn voor de Koning! Tik op ‘Grote Hal’ in jouw Ambassade om meer over deze vaardigheden te ontdekken!
Hoe gebruik ik Koninkrijk vaardigheden? Treed toe tot de ‘Grote Hal’ van de Ambassade en gebruik vaardigheden met de speciale items en Koninklijke Munten die automatisch worden toegevoegd aan de teller van alle spelers in het Koninkrijk wanneer er op Monsters wordt gejaagd of bij het voltooien van dagelijkse queesten.