Categories

King of Avalon:Hvordan kan jeg få Gratis Gull? – [Norwegian Bokmål]

Det er mange måter å få gratis Gull i spillet. Vær så snill og se nedenfor:
1. Komplett prestasjoner Det å se alle presentasjoner du kan få gull. Trykk på "Spillerprofil" -> medalje ikonet på bunn høyre side av skjermen. 2. Fyll ut visse oppdrag For eksempel, du kunne fullføre Episk Oppdrag å få gratis Gull.
3. Bli en allianse for første gang: Når du deltar i en allianse for første gang, skal du få en spesifikk mengde av Gull og 2 Allianse Teleporteringer. Notat: du skal ikke få en videre mengde av Gull eller flerer Allianse Teleportering hvis du deltar i en Allianse igjen 4. Gjør et innskudd i Hvelv Trykk på "Hvelv Bygning" i byen din, og velg et innskudd som passer best for det du trenger. 5. Treffer Jackpot For å prøve din lykken med Krystall Ball – trykk på Kro og kom inn Krystall Ball 6. Prøv din lykken i Tarot Forutsigelse Det å gjøre dette, trykk på Kro og besøk Spåmann. Når du spinner Zodiak Hjul, skal du ha en sjanse til å bli invitert til Tarot Forutsigelse og å vinne Gull. 7. Bli med aktiviteter i spillet. Legg merke til aktiviteter fra Aktivitet Senter ved siden av Drake Lair., bli med aktivitetene og oppfyll målet poeng for å vinne gull. 8. Merlins gave Merlin kan gi deg mange nyttige objekter som inkluderer Gull. Merlins Gave skal dukke opp av og til ved siden av Daglig Skip område. Ikke glem å slå på varsler for å kreve gull som en gave fra Merlin! 9. Få Gull i Svart Marked Hvis du blir til en Konge, kan du bruke em Konge ferdighet som kalles "Svart Marked Kontakter" å veksle Kongelige Mynter For Gull i Svart Marked. Det å bruke ferdighet, gå til Rike Kort og trykk på Storsalen i lavere venstre hjørne. 10. Gjør krav gull fra systemet epost Husk å sjekke systemet post regelmessig og du vil alltid finne små overraskelser og nyttig informasjon fra KOA Team i system eposter. 11. Delta i nettkommune Aktiviteter Du kan finne mange aktiviteter med fine premier fra vår offisiell nettkommune kanaler. Det å bli med dem, gå til din Spiller profil og klikk på Innstillinger knapp. Trykk på Nettkommune ikon og listen av vår offisielle nettkommune kanaler skal dukke opp. 12. Allianse Gave Kister og Herrer Gave Kister både er tilgjengelige fra din Allianse "Gave Kister" fane. Du må bli medlem av Allianse for i det minste 24 timer før du kan få disse.