Categories

King of Avalon:Hoe krijg ik gratis Goud? – [Dutch]

1. Voltooi Prestaties Om de lijst van prestaties te zien die je kunt voltooien voor Goud, tik je op ‘Spelersprofiel’ en vervolgens op de Medaille icoon rechtsonder op het scherm. 2. Voltooi bepaalde queesten Voltooi bijvoorbeeld Epische Queesten om gratis Goud te krijgen.
3. Sluit aan bij een Alliantie Wanneer je voor de eerste keer aansluit bij een Alliantie, ontvang je Goud en 2 Alliantie Teleports. Opmerking: je krijgt geen Goud of Alliantie Teleports meer als je daarna bij een andere Alliantie aansluit. 4. Doe een investering in de Kluis Om een investering te doen en Goud als rente te verdienen, tik je op de Kluis in jouw Stad en kies je een geschikte investeringsplan. 5. Win de Jackpot Beproef je geluk met de Kristallen Bol – tik op de Taveerne en vervolgens op de Kristallen Bol. 6. Beproef je geluk met de Tarotkaarten Tik op de Taveerne en bezoek de Waarzegster. Als je aan het Zodiac Wiel draait, maak je kans op een Tarotkaarten Lezing en Goud te winnen. 7. Doe mee met evenementen in het spel Je kunt de huidige en toekomstige evenementen in het Evenementen Centrum bekijken naast de Drakennest. Doe hieraan mee en haal de verschillende doelen om Goud te winnen. 8. Merlijns Geschenk Merlijn kan jou vele handige items geven inclusief Goud. Merlijns Geschenk zal van tijd tot tijd verschijnen naast het Dagelijkse Levering gebied. Vergeet niet om jouw notificaties aan te zetten voor Merlijns geschenk om het op tijd op te halen. 9. Haal Goud op in de Zwarte Markt Als je Koning bent, kun je de Koningsvaardigheid ‘Zwarte Markt Contacten’ gebruiken om Koninklijke Munten in te wisselen tegen Goud in de Zwarte Markt. Om de vaardigheid te gebruiken, ga je naar de Koninkrijk kaart en tik je op de Grote Hal icoon linksonder op het scherm. 10. Haal Goud op van systeem mail Vergeet niet om jouw systeem mail regelmatig te controleren voor kleine verrassingen en nuttige informatie van het KoA team. 11. Doe mee met community evenementen Vergeet niet om op de hoogte te blijven van het nieuws op onze community pagina’s en mee te doen met evenementen om kans te maken op Goud!