Categories

King of Avalon:Wat zijn Edelstenen en Gepolijste Stenen? – [Dutch]

Edelstenen zijn kostbare stenen die in jouw uitrusting kunnen worden ingelegd om het nog krachtiger te maken!

Er zijn verschillende manieren om Edelstenen te krijgen in het spel: Van Portal Monsters, Merlijns Geschenk, Goud Evenement, Schaduwridders Evenement, Geluksschot en bepaalde pakketten. Let wel dat je Edelstenen niet kunt gebruiken voor Scrolls.
Om de Edelstenen te gebruiken, zul je ze eerst uit de Inventaris moeten halen, zodat je toegang tot ze kan krijgen in de Wapenkamer. Nadat je de Edelstenen in de Inventaris hebt gebruikt, tik je op de stuk uitrusting met een beschikbare Edelsteen Slot en tik je vervolgens op de lege slot om in te leggen. Vergeet niet dat de Edelsteen alleen kan worden ingelegd als de vorm van de steen correspondeert met de vorm van de slot. Let wel dat niet alle stukken uitrusting een Edelsteen Slot hebben!
Een ingelegde Edelsteen kan van de stuk uitrusting worden verwijderd met de ‘Edelsteen Terugvordering Set’ of verwijderd worden door het te vernietigen. Als je de Edelstenen vernietigd, zul je niets terugkrijgen, dus wees voorzichtig hiermee. Er zijn ook Gepolijste Stenen die je kunt gebruiken om andere Edelstenen te polijsten. Deze Gepolijste Stenen kunnen zelf niet worden ingelegd. Je kunt Edelstenen ook gebruiken om een ander Edelsteen te polijsten en de voordelen te verbeteren.