Categories

King of Avalon:[Update 2.9] Drakengeest Arena – [Dutch]

De Drakengeest Arena is een nieuw evenement waarin je tegen de Drakengeest van een andere Heer kunt vechten en geweldige beloningen kunt winnen (beschikbaar vanaf Citadel level 15).

Tik vanuit je Evenementencentrum op "Geest Arena" om toegang te krijgen tot de Drakengeest Arena.

Vanuit dit nieuwe paneel, kun je 5 keer per dag gratis vechten (door te tikken op "vechten") tegen andere Drakengeesten en daarna 10 Goud per extra gevecht.

Elke keer wanneer je vecht, zul je Drakengeest Materiaal Kisten verzamelen met een maximum tot 10 per dag.

Je zult Rangpunten verdienen aan het eind van een gevecht als je wint of als het gelijkspel is, maar je zult Rangpunten verliezen als je het gevecht verliest.

1 Seizoen duurt 7 dagen.

Score Beloningen

De Drakengeest Arena biedt 8 verschillende sets van geweldige beloningen op basis van de Rangpunten die je hebt behaald in een seizoen. Bereik simpelweg dit doel om de beloningen te ontgrendelen. Deze beloningen zullen gereset worden bij elk nieuw seizoen, dit betekent dat je ze alleen kunt ophalen per seizoen.

Klassement Beloning

De Klassement Beloning is een wereldranglijst met alle KoA spelers. Je zult beloningen ontvangen op basis van jouw rang t.o.v. andere Drakengeesten, met beloningen zoals 100.000 Goud voor de beste Drakengeest!