Categories

King of Avalon:Alliantie Winkel – [Dutch]

In de Alliantie Winkel kun je items kopen door Alliantie Erepunten te gebruiken. Doneer aan Alliantie Technologie om Alliantie Erepunten te verdienen. Bekijk jouw huidige Alliantie Erepunten in de Alliantie Winkel en gebruik ze om speciale items te kopen. Alliantie Eer is gekoppeld aan individuele Heren en zullen overgedragen worden als je van de ene Alliantie naar een ander gaat.

R4 en R5 Alliantieleden kunnen Alliantie Credits gebruiken om items te kopen op de Item Lijst en ze te plaatsen in de Alliantie Winkel zodat andere leden ze kunnen kopen. Elke keer wanneer een Alliantielid een Alliantie Erepunt verdient, zal de Alliantie Credit metéén toenemen. Wanneer de Alliantie is opgeheven, zal het aantal punten weer op nul komen te staan.