Categories

King of Avalon:Hoe ontvang ik versterking? – [Dutch]

Je moet een Ambassade bouwen om versterkingstroepen te ontvangen. Het aantal versterkingstroepen die je kunt ontvangen wordt bepaald door het level van jouw Ambassade. Je kunt ervoor kiezen om ze terug te sturen wanneer je maar wilt.

Als je versterking wilt sturen naaréén van jouw geallieerden, tik je simpelweg op hun Stad op de Koninkrijk Kaart en kies je Versterken. Het aantal troepen die je kunt sturen wordt bepaald door het Ambassade level van jouw geallieerde en hun Mars omvang. Je kunt elke geallieerde slechts met één mars versterken.

Troepen die je verliest tijdens de strijd terwijl je een geallieerde aan het versterken bent, zullenals gewondenbehandeld worden en naar jouw Ziekenhuis gestuurd worden als er ruimte is.