Categories

King of Avalon:[Oppdatering 2.8] Oppdatering Notat – [Norwegian Bokmål]

2.8.0 Oppdatering Opplysning
Hva som er NY- Fort Talent Skift! Tillater deg å skifte mellom 2 ulike Talent Poeng innstillinger øyeblikkelig. Nå kan du komme inni kamp eller utviklingsmode så fort som du trenger det! Kom til Talent Poeng UI via Spiller Profil å finne det.- Nivå 31 bygninger og oppdrag! Bli den første å oppnå Høyborg nivå 31 og ha det mest imponerende slottet på Rike kart!- Rike UI skjule funksjon! Fjerner UI fra Rike Kart å åpne utsikt av Riket!- Allianse Teknikk Speedups! R4 og høyere Allianse medlemmer har opsjon å bruke Allianse Fonder nå å speed-up Allianse Teknikk forskning!- Kutt og lim inn Herre navn funksjon!- Ny Aktivitet! Arbeiderdag (Mai Dag) Aktivitet er her!
Optimaliseringer- Daglige Levering varer! Mengde av daglige varer har blitt økt!
Når den nye versjonen er tilgjengelig, kan du oppdatere til den nyeste versjonen fra App Butikk og Google Play butikk. På grunn av at det finns tidsforskjell mellom App Butikker av ulike land, så det kunne være forsinkelse for iOS brukere. Takk for din tålmodighet!
Vi ses på kampområdet,Merlin og KoA team