Categories

King of Avalon:Hva er det Drake Alteret? – [Norwegian Bokmål]

Det Drake Alteret er en Allianse bygning som er låst opp på Allianse nivå 10. Det tillater Allianser å kaste drake magiske Trylleformular av mystisk kraft. Det kan brukes til å utvikle og beskytte din Allianse eller å attakkere dine fiender. Bare R4 medlemmer og høyere har autoritet til å be Prestinne å trollbinde. Trylleformular kan hjelpe din allianse med utvikling samt angrep og forsvar. Allianses medlemmer kan låse opp Trylleformular på høyere nivå ved å lage donasjoner til Allianse Teknikk. Trylleformular skal brukes til å frigjøre Trylleformular og Allianse medlemmer kan donere å få Trylleformular Poeng med det spesielle objektet, Eliksir Hetteglass. Derfor kan Eliksir Hetteglass brukes til å øke Trylleformular Kraft av visse Trylleformular i perioden før de blir kastet. Eliksir Hetteglass kan bli fått gjennom å kjempe Portal Monstre