Categories

King of Avalon:Wat is het Drakenaltaar? – [Dutch]

Het Drakenaltaar is een Alliantiegebouw dat je kunt ontgrendelen vanaf Alliantie level 10. Allianties kunnen hiermee Drakenmagie Spreuken uitspreken. Deze kunnen gebruikt worden om jouw Alliantie te ontwikkelen en te verdedigen of jouw vijanden aan te vallen. Er zijn drie soorten Spreuken: Ontwikkeling, Aanval en Verdediging.
Alliantieleden kunnen hogere level Spreuken ontgrendelen door donaties te doen aan Alliantie Technologie. Spreukpunten worden gebruikt om Spreuken uit te spreken en Alliantieleden kunnen offers maken om Spreukpunten te verkrijgen met het speciale item "Elixer flesje". Elixer flesjes kunnen worden gebruikt om de Spreukkracht te vergroten van bepaalde Spreuken in de periode voordat ze worden uitgesproken. Elixer flesjes kunnen verkregen worden door tegen Portal Monsters te strijden.