Categories

King of Avalon:Wat is het Goud Evenement? – [Dutch]

Het Goud Evenement is een tijdsgelimiteerde evenement waarin je punten kunt krijgen voor specifieke activiteiten binnen een tijdslimiet. Wanneer je het aantal punten die je hebt gekregen het Doelpunten level bereikt, zul je automatisch een beloning krijgen via de mail.

Je kunt de details van het evenement bekijken door op het Evenementencentrum te tikken naast de Drakennest

Het type en volgorde van de taken zijn elke week willekeurig. Taken zijn onder meer:

Hulpbronnen verzamelen

Punten kunnen verdiend worden door hulpbronnen te verzamelen op de Koninkrijk Kaart. Verschillende levels van punten worden uitgereikt op basis van het type hulpbron die is verzameld.

Monsters doden

Punten kun je verdienen door Monsters te doden op de Koninkrijk Kaart. Hoe hoger het level van de Monster, hoe groter het aantal punten die je kunt verdienen.

Verbeteren

Punten worden verdiend door Kracht te vergroten door het verbeteren van gebouwen en onderzoek.

Troepstraining

Punten kunnen verdiend worden door troepen te trainen. Hoe hoger het level van de getrainde troepen, hoe meer punten je kunt verdienen.

Troepen doden

Punten kunnen verdiend worden door vijandelijke troepen te doden.Hoe hoger het level van de gedode troepen, hoe meer punten je kunt verdienen.

Beloningen

Het Goud Evenement is verdeeld in stadia. Binnen elk stadium zijn er drie levels van beloningen. Je ontvangt deze beloningen in jouw mailbox wanneer jouw punten de bijbehorende Doelpunten level bereikt. Je moet niet vergeten om de beloningen in je mail op te halen.

Elk stadium van het evenement heeft ook rang beloningen op basis van het aantal punten die je tijdens dat stadium hebt verdiend in vergelijking met andere Heren in het Koninkrijk. Hoe hoger je rang, hoe groter de beloningen.

De grootste beloningen worden uiteindelijk uitgereikt op basis van de algemene rang op het einde van het evenement. Dit is gebaseerd op het totaal aantal punten die je tijdens alle stadia hebt verkregen. De Heer met de meeste totaal aantal punten in jouw koninkrijk wordt de Kampioen.

Punten worden gereset aan het einde van elk evenement.