Categories

King of Avalon:Schaduwridders Evenement – [Dutch]

Het Schaduwridders Evenement is een Alliantie evenement waarbij spelers beloningen kunnen verdienen aan de hand van je plaats op een individuele ranglijst en Alliantie ranglijst. De Schaduwridders zullen tijdens het evenement alle leden van de Alliantie aanvallen. Verdedig je Stad tegen de ridders om beloningen te verdienen.
Sommige Schaduwridders zijn zeer sterk, dus daarom is het slim om niet alle geallieerden samen in een groepsaanval tegen een ridder in te schakelen. Als je 2 keer gefaald bent in het verdedigen tegen een schaduwridder, zullen ze je niet meer aanvallen. Dan kan je nog versterkingen uitsturen naar je geallieerden. Als alle leden van de alliantie 2 keer gefaald hebben, is het evenement afgelopen.
Een Vredesschild kan de Schaduwridders niet tegenhouden.