Categories

King of Avalon:[Update 3.0] Land der Vuur – [Dutch]

Het Land der Vuur is een nieuwe kaart, beschikbaar voor spelers met Citadel level 19 of hoger waar Drakenfossielen kunnen worden verzameld van Drakennest gebieden. Spelers van verschillende Koninkrijken kunnen meedoen in hetzelfde Land der Vuur en tegen elkaar strijden om geweldige beloningen te winnen.

Hoe doe je mee in het Land der Vuur?

Het Land der Vuur evenement is een evenement waar je aan mee kunt doen vanuit het Evenementencentrum door op "Aanmelden" te tikken en 100 Goud te betalen.

Zodra je de toeslag hebt betaald, moet je wachten tot het begin van de volgende ronde. Je kunt de tijd bekijken vanuit de Land der Vuur evenement tab.

Wanneer de tijd om is, tik je op "BETREDEN" om te teleporteren naar willekeurige coördinaten op het Land der Vuur kaart.

Wat kun je doen in het Land der Vuur?

Jouw doel is om het maximale aantal Drakenfossielen te verzamelen van Drakennesten (level 1 tot 4). Hiervoor kun je simpelweg troepen ernaartoe sturen om te verzamelen. De rangen van spelers in het Land der Vuur worden bepaald aan de hand van het aantal Drakenfossielen die spelers kunnen verzamelen aan het einde van de ronde.

Wat gebeurt er als ik andere spelers aanval?

Je kunt de stad van een andere Heer aanvallen in het Land der Vuur. Als de heer wordt verslagen, zal zijn stad weg geteleporteerd worden (willekeurige coördinaten) en zijn verzamelende troepen teruggestuurd worden naar zijn stad.

Of je kunt een Drakennest aanvallen die is bezet door een andere Heer. Als je het gevecht wint, zullen jouw resterende troepen beginnen met verzamelen in het gebied dat je hebt veroverd.

Land der Vuur regels:

1/- De eerste 3 keren dat je naar willekeurige coördinaten op de kaart teleporteert is gratis, daarna moet je Goud betalen.

2/- Je kunt jouw Marssnelheid 2 keer gratis versnellen, daarna kost het Goud.

3/- Troepen kunnen niet sneuvelen in het Land der Vuur en het kost geen hulpbronnen om ze te genezen. Om jouw troepen in het Land der Vuur te genezen, tik je op "Koninkrijk Ziekenhuis" vanuit een willekeurig ziekenhuis en vervolgens op genezen. De geneestijd is korter voor gewonde troepen in het Land der Vuur.

4/- Je kunt geen hulpbronnen verliezen of stelen van gevechten in het Land der Vuur.

5/- Doden in het Land der Vuur zal jouw score niet verhogen in jouw Koninkrijk of voor het Kill evenement.

6/- Het Vredesschild zal jouw stad beschermen van aanvallen en scouts in het Land der Vuur.

7/- Je kunt terug naar jouw Koninkrijk teleporteren door op "Naar eigen Koninkrijk" te tikken in het Land der Vuur.

8/- Beloningen zijn op basis van jouw rang aan het einde van de ronde en worden direct naar jouw Mail verstuurd.