Categories

King of Avalon:[Oppdatering 3.0] Allianse Kister – [Norwegian Bokmål]

Allianse Gave Kiste :

Allianse Gave Kister er tilgjengelige på Allianse fane ved å klikke på "Gave Kiste". Allierter kan samle pong for deres allianse ved å fullføre Daglig Oppdrag individuelt.

Basert på nummer av poeng din allianse kan få under den dagen, kan du låse opp hvorsom helst fra 1 til 6 kister. Disse kistene er tilgjengelige neste dagen, og kan sendes av alle R4 eller R5 medlemmer av din allianse gjennom å gå til skapet og klikke på "Send"

Når du plasserer det i skapet, kan allianse medlemmer åpne Kister ved å klikke på "Åpn"

Notat: Allianse Gave Kister utløper etter en spesifikk periode og er fjernet fra det Skapet.

Herre Gave Kiste:

Herre Gave Kister er tilgjengeligepå Allianse fane ved å klikke på "Gave Kiste"så velge "Herre" fane.

Ved å fullføre hemmelige presentasjoner skal spillere få Herre Gave Kister i denne fanen.

Disse Kistene skal bli plassert i Skapet fanen og deles med dine allierter ved å klikke på “SEND”.

Notat 1: Når du sender til Skapet, skal herren som sendte denne kisten få en tilfeldig mengden av gull basert på hvor mange gull den Kisten inneholder.

Notat 2: Disse Kistene kan bli åpnet bare en spesifikk nummer av tid som kalles "Mottakker". For eksempel, hvis en kiste har 3 mottakkere, skal herren som sendte den kisten åpne det en gang og 2 første allierter som åpner det fra skapet skal få premier. Etter det er det ingen som kunne åpne den Kisten lenger.

Notat 3: Herren som sendte den kisten til Skapet kan velge å sende det anonymt ved å klikke på Anonymt boks før å sende den kisten