Categories

King of Avalon:Hur samlar jag resurser? – [Swedish]

På Kungarike Kartan kan du skicka trupper för att ockupera en resursplats och samla resurser. Du kan sedan använda dessa resurser för att utveckla din Stad.

För att samla in, välj en resursplats och tryck sedan på "Ockupera". Välj trupperna du vill skicka och tryck på "MARSCH". Dina trupper kommer tillbaka när de har samlat ihop de resurser som de kan bära på.

Mängden resurser dina trupper kan bära bestäms av antalet och typen av trupper i marsch. Ju större truppbelastningen är, desto mer resurser kan du samla. Du kan också boosta mängden som du kan samla genom talang färdigheter, Drak Väktarfärdigheter, forskning och Insamlingsboost objekt.

Ju högre grad av resursplats, desto mer resurser erbjuds. Ju närmare du är till mitten av kungariket, desto högre nivå av resursplatser.