Categories

King of Avalon:Hur kan jag skydda mina trupper? – [Swedish]

Det enklaste sättet att skydda dina trupper är att använda ett fredssköld. Detta förhindrar fiender från att attackera eller spionera på din stad. Observera att alla trupper du har utanför din stad som samlar, förstärker eller lägrade kommer inte att skyddas!

Om din stad är under attack och du inte har ett fredssköld så har du ett par andra alternativ. Det första är att du kan välja att skicka dina trupper ut ur staden att lägra på en närliggande plats. Var försiktig när du skickar dem eftersom dessa trupper kommer också att vara sårbara för angrepp när de lägrade. Du kan också skicka dem till en avlägsen resursplats för att samla in, eller som förstärkning till en allierad. Ett annat alternativ är att använda en Teleport att ändra din position på kartan.

Med hjälp av din Allians eller Nybörjarteleport är ett bra sätt att flytta bredvid dina allierade för att att minska dina chanser att bli attackerade.

Att bygga och uppgradera fler sjukhus gör att du kan läka sårade soldater och minska dina förluster under strid.