Categories

King of Avalon:[iOS] Hur du hittar din inköpshistorik – [Swedish]

Om du inte har fått en inköpsorder, kan du alltid titta på din inköpshistorik.
iTunes På en dator med iTunes installerat, klicka på inköpshistorik för att ha iTunes öppen och visa din inköpshistorik. Du kommer att uppmanas ditt Apple-ID och lösenord. Du kan också se en lista över innehåll som du har köpt från iTunes Store genom att följa dessa steg. 1) Öppna iTunes

Klicka på iTunes Store till vänster i iTunes-fönstret. Om du inte är inloggad butiken, klicka på Logga In och ange ditt Apple-ID och lösenord.
2) Visa konto När iTunes Store öppnas, klicka på knappen med kontonamnet på den, ange ditt lösenord och klicka sedan på Visa konto.


3) Visa alla inköp I fönstret kontoinformation under inköpshistorik, klicka på visa alla.
Tips: Inköpshistorik visar inköp som görs med hjälp av denna Apple-ID. Dina senaste inköp visas först. Om du vill visa information om tidigare inköp, klicka på pilen till vänster om orderdatumet. Ordernumret visas i inköpshistorik under datumet för transaktionen, som visas nedan. Tiden ovanför ordernumret representeras som en 12-timmarsklocka och bör ha en AM eller PM indikator. Indikatorn visas inte i e-fakturan.

Ytterligare information Du får en faktura via e-post varje gång ditt kreditkort debiteras. En faktura skickas ungefärligt för varje $20 eller 12 timmar, beroende på vilket som inträffar först. Ordernumret visas också i e-fakturan.