Categories

King of Avalon:Byggnad – Fälla Fabrik – [Swedish]

Bygg fällor för dina fiender i Fälla Fabriken. Olika typer av fällor inriktar sig på olika typer av trupper. Till exempel, Placerade fällor som inriktar sig mot Infanteri, Stationära Fällor inriktar sig mot Kavalleri, Målsatta Fällor inriktar sig mot bågskyttar. Siege trupper kan användas för att förstöra fällor och hjälper till att skydda dina trupper genom att ta emot den värsta stöten av fiendens fällor.

Att uppgradera din Fälla Fabrik kommer att låsa upp nya och mer kraftfulla fällor och öka din Fälla Kapacitet. Hastigheten det tar för att bygga dina fällor kan ökas genom Forskning och med hjälp av Talang poäng.

När din Stad blir attackerad kommer dina fällor automatiskt att aktiveras. Tänk på att fällorna bara aktiveras när du har en eller flera trupper som är närvarande. Om du inte har några trupper i din stad så kommer inte fällorna att fungera.

Om du vill riva några fällor, gå till försvaret Fälla Fabrik, välja vilken typ av fälla som du vill riva, och peka på informationsikonen bredvid bilden. Välj antal fällor som du vill riva. Fällorna som du har valt att ta bort kommer inte att ge dig återbetalning för de resurser som du har använt för att bygga dessa.