Categories

King of Avalon:Hur attackerar man monster? – [Swedish]

Kungariket Karta är infekterad med monster från Morgana. Döda dem för att få belöningar! Du måste besegra en lägre nivå monster innan du kan utmana högre nivå. Ju högre nivån av ett monster, desto större är bytet.

För att attackera, tryck på ett Monster som du har valt. Notera rekommenderade Truppeffektnivå och välj dina trupper därefter. Du kommer att få ett mail med uppgifter om kamp och bytet som du har fått.

Du kommer att få bonus första gången du besegra ett Monster av varje nivå.

Ett antal trupper kan bli sårade under kampen. Om så är fallet kommer de att hamna i ditt sjukhus automatiskt beroende på din Skadade Kapacitet.

Dina drake färdigheter, talang poäng och andra bonusar kommer att öka kraften i din armé över den angivna Truppstyrkan så att du kan ha möjlighet att övervinna Monster även om din Truppstyrka är mindre än det rekommenderade beloppet.

Att upprepade gånger döda monster är ett bra sätt att skaffa guld och samla resurser som kommer att skyddas från plundrare. Det ger dig också möjlighet att få föremål och är ett bra sätt att öka din Herre XP, Drak XP och Anfallskraft.