Categories

King of Avalon:Hur tränar man sin drake? – [Swedish]

Din drake är en formidabel stridsstyrka och kan inte dödas med vapen av en man! Att uppgradera draken förbättrar stridsdugligheten av dina trupper, din marsch kapacitet och din insamlingsfärdigheter. Dessa förmågor är indelade i Anfallsfärdigheter och Väktarfärdigheter. Du kan uppgradera en Anfallsfärdighet genom att investera Anfallskraft, eller genom att använda Väktarkraft för att uppgradera en Väktarfärdighet.

Att uppgradera din Drake
Du kan döda monster, samla resurser, eller döda trupper från en spelare för att få drak XP. Draken lär sig också från dig, så även om Draken inte marschen kommer den fortfarande att få XP.

Anfallskraft & Väktarkraft
Döda monster och fientliga trupper kommer att ge dig Anfallskraft. Samla resurser och försvara dig mot fiendens trupper kommer att ge dig Väktarkraft. Balansen mellan de två typerna av makt kommer att påverka personligheten på din drake. Ju högre grad av Anfallskraft desto mer driver de mer kraftfulla Anfallsfärdigheterna men sänker nivån på Väktarkraften, och vice versa.

Tilldela Drakfärdigheter
Drakfärdigheter kan tilldelas i TILLDELA FÄRDIGHETER gränssnittet. Tilldela färdigheter i fliken Anfall, Försvar, Samling, Attackera Monster enligt målen för din marsch.

Observera när du tilldelar en färdighet kommer endast ta effect inom denna funktionen. Till exempel, om du tilldelar en färdighet som boostar försvaret av din infanteri när du attackerar, kommer detta inte ha någon effekt om du försvarar.