Categories

King of Avalon:Vad är Excalibur Invasion? – [Swedish]

Vad är Excalibur Invasion? Excalibur Invasion är Rike vs Rike strider, du kommer kunna teleportera till ett annat Rike och slåss med dem Herrarna för att ta kontrol av Avalon!
När börjar Excalibur Invasionen? Du kan kolla i Event Center i din Stad för att se när det börjar och vilka Riken du kommer att kunna slåss mot.
Hur kan jag gå med Excalibur Invasionen? När eventet börjar kommer du kunna teleportera till Riket som du kan invadera. Men endast inom Svarta Skogen som är runt Avlon. Du behöver ett nytt föremål som heter ‘Invasion Teleport’. När du är i deras området (Svarta Skogen) så kan du börja attackera eller ockupera Tornen och Avalon! Du behöver ockupera avalon i 8 timmar i rad för att vinna striden och bli Kung. När striden är slut så kommer du att teleporteras tillbaka till ett slumpmässig plats i ditt rike.
Vad är fördelen att bli Kung? Om du vinner Excalibur Invasion som Kung så kommer du vinna massor med resurser! Kungen kommer att kraften att tilldela resurser från Excalibur Invasion till andra. Det finns också exklusiva färdigheter till Kungen! Tryck på ‘Riddarhall’ via din Ambassad för att hitta dessa färdigheter!
Hur använder jag färdigheterna i Riddarsalen? Öppna ‘Riddarsalen’ från Ambassaden och använd färdigheterna med special förmålet, Kungliga mynt. Kungliga mynt kommer att läggas till automatiskt för alla spelare som har fått mynt när de jagar monster eller slutför dagliga uppdrag.