Categories

King of Avalon:Vad är Ädelstenar och Förädlingstenar? – [Swedish]

Ädelstenar är ädelstenar som kan bäddas in i din utrustning för att göra det mer kraftfullt!
Det finns flera sätt att få ädelstenar i spelet: från Portal monster, Merlin gåva, i Gold Event, Fallen Knight Event, Turskott och i vissa paket. Observera att ädelstenar inte kan användas på Rullarna.
För att använda ädelstenar, måste du ta dem ut ur lagret först så att de kan nås på vapenlager. Efter att ha använt de ädelstenar från lager, tryck på utrustning som har en tillgänglig Ädelsten Plats och tryck på det tomma platsen. Kom ihåg att Ädelsten kan endast bäddas framgångsrikt när dess form matchar. Observera också att inte varje del av utrustningen har en ädelsten plats!
Ett inbäddat ädelsten kan tas bort från utrustningen med föremål, "Ädelsten Återviningskit", eller tas bort genom att förstöra det. Att förstöra ädelstenar kommer inte tillbaka, så var försiktig när du återvinner. Det finns också Förädlingstenar som kan användas för att förfina andra ädelstenar. Dessa Förädlingstenar kan inte bäddas själva. Du kan också använda ädelstenar för Förädlar en annan ädelsten för att förbättra dess fördelar.