Categories

King of Avalon:2.7.0 Uppdateringsmeddelande – [Swedish]

2.7.0 Uppdateringsmeddelande Vad är NYTT – Drakande PvP! Möter andra Drakandar baserat på chans i labyrinten! Seger kommer att ge härliga belöningar! – St George dag Event! Firar den ursprungliga drakdödaren! Optimeringar – Extra Excalibur Invasion belöningar! För varje extra Rike som ockuperas kommer en extra uppsättning av Kungliga paket att vara tillgänglig att bevilja! – Excalibur Invasion UI! Du kan nu komma åt motsatta Riken direkt via Excalibur Invasion UI i Event Center! – Ockuperad Rike skatter! Daglig resursskatt kommer nu att betalas till Kungen via finansförvältningen! – Koordinater har lagts till för marscherade trupper! Målet av koordinaterna kan nu nås genom att trycka på marsch! – Hjälterådet tips förbättrad! – Svarta skogen teleportbegränsningar! Fäsningsnivå 10 krävs nu för att teleportera till Svarta skogen! När den nya versionen är tillgänglig kan du uppdatera till den senaste versionen från App Store,Google Play Store och Amazon Store för att uppleva dessa fantastiska nya funktionerna! Tillgängligheten av uppdateringen kan variera mellan App Butiker i olika länder. Det kan uppstå en viss fördröjning för vissa iOS användare. Tack för ditt tålamod! Vi ses på slagfältet, Merlin och KoA team