Categories

King of Avalon:[Uppdatering 3.0] Hus av Tärningar – [Swedish]

Öppna det genom att trycka på tärningsikonen på skärmens högra sida. Här kan du kasta tärningar för att få poäng eller belöningar direkt. Genom att nå en viss mängd poäng kommer du att låsa upp fler belöningar!

Du kan kasta tärningar genom att trycka på "kasta"; Den gröna tärningen kommer att ge ett nummer som motsvarar belöningen medan den röda kommer att multiplicera belöningen! För att kästa tärningar behöver du specifika Tokens; Dessa tokens kan erhållas när du fyller på guld eller i vissa specifika paket!

Du kan kontrollera din tärnings-poängen genom att klicka på "poäng". Här kan du också se poängmålet, när målet är uppnått kan du välja en av de 3 tillgängliga gåvorna och hämta det genom att trycka på "samla"