Categories

King of Avalon:[Uppdatering 3.0] Allians Kistor – [Swedish]

Allians Gåva Kista :

Allians Gåva Kistor är tillgängliga i Allians fliken och "Gåva Kistor". Allians medlemmar kan samla in poäng för deras allians genom att slutföra Dagliga uppdrag individuellt.

Baserat på antal poäng din allians kan erhålla under dagen, så kan du låsa upp kistor mellan 1 till 6 kistor. Dessa kistor är tillgängliga dagen därpå och kan skickas av R4 eller ledare av din allians genom att gå in på spåket och trycka “Skicka”

När det är placerat i skåpet så kan allians medlemmar öppna Kistor genom att trycka på ”öppna”

Notera: Allians Gåva Kistor utlöper efter en viss period och kommer att tas bort från skåpet.

Herre Gåva Kista:

Herre Gåva Kistor är tillgänglig i fliken Allians och tryck på “Gåva Kista” och sedan på fliken "Herre”.

Slutföra hemliga prestationer, spelare kommer att erhålla Herre Gåva Kistor i den här fliken.

Dessa kistorna kommer att placeras i skåp fliken och kommer att delas med dina allians medlemmar genom att trycka på “SKICKA”.

Notis 1: När du skickar till Skåpet, Herren som har skickat Kistan kommer att erhålla en slumpmässig summa av guld baserat på antal guld som låg i Kistan.

Notis 2: Dessa kistor kan endast öppna ett specifik antal gånger som kalls "Mottagarna". Till exempel, om en kista har 3 mottagare, herren som har skickat kistan kommer att öppna det en gång och de 2 första allians medlemmarna som öppnar kistan från skåpet kommer att erhålla belöningen. Efteråt kommer ingen annan att kunna öppna kistan

Notis 3: Herren som har skickat kistan till skåpet kan välja att skicka det anonymt genom att markera boxen innan kistan skickas.