Categories

King of Avalon:Işınlanmalar Nasıl Kullanılır? – [Turkish]

Oyun içerisinde 5 farklı Işınlanma çeşidi vardır:
– Başlangıç Işınlanması – İleri Işınlanma – Rastgele Işınlanma – İttifak Işınlanması
– Kale Işınlanması
Bütün hepsi Şehrinizi başka bir lokasyona ışınlamaya yarar, ancak hepsinin ışınlaması ve şekilleri birbirinden farklı durumdadır.
Başlangıç Işınlanması nasıl kullanılır? Kullanmak için, Krallığa üzerine gelerek istediğiniz alanı seçin ve ışınlanın. Işınla tuşuna tıklayın ve onaylayın, böylece Krallık üzerinde yeni ve rastgele koordinatlar üzerine ışınlanırsınız. Eğer bir İttifak üyesiyseniz bu ışınlanmayı kullanamazsınız.

İttifak Işınlanması nasıl kullanılır? Eşyalar bölümüne gelerek İttifak Işınlanmasını seçerek KULLAN tuşuna tıklayın. Sistem otomatik olarak İttifak Kalesine yakın boş bir lokasyona sizi gönderir. Eğer Kale yoksa sizi İttifak Liderinin yakınında en yakın alana gönderir. IŞINLA tuşuna tıklayın ve şehriniz taşınacak.
Ayrıca İttifak lideri de size ışınlanma daveti gönderebilir, ancak unutmayın bunu kabul etmek size bedava ışınlanma hakkı sunmaz. Işınlanmayı yapabilmek için hala Gelişmiş Işınlanma/İttifak Işınlanması ya da Altına ihtiyaç vardır. Bu ışınlanmayı yapmak için Rastgele ya da Basit Işınlanmayı kullanamazsınız.

İleri Işınlanma nasıl kullanılır? Eğer ürün deponuzda İleri Işınlanma mevcut ise, Krallık Haritasında istediğiniz bir bölgeye tıklayın ve ondan sonra ‘Işınla’ tuşuna basın. Şehrinizi istediğiniz lokasyona taşıyabilirsiniz. Işınlanabilmek için dört birikiminizden de olması gerekli. Dört kaynakta yeşilse, IŞINLA tuşuna tıklayarak Şehrinizi taşıyabilirsiniz.
Rastgele Işınlanma nasıl kullanılır? Kullanmak için, Ürün Deponuza gidin, Rastgele Işınlanma yerine tıklayın ve ‘KULLAN’ tuşuna basarak haritada rastgele bir koordinata ışınlanın.

Kale Işınlanması nasıl kullanılır?Kullanmak için, Çanta’da Kale Işınlanması’nı bulun ve ‘KULLAN’ tuşuna basarak ışınlanın. Sistem otomatik olarak İttifak Hisarı’na yakın bir konuma seni ışınlar.