Categories

King of Avalon:[Güncelleme 2.7] Güncelleme Notları – [Turkish]

2.7.0 Güncelleme Duyurusu
YENİLİKLER – Ejderha Ruhu PvP! Diğer Lordlar’ın Ejderha Ruhu’yla karşılaştığında zafer sana mükemmel ödüller kazandırır! – Aziz George Günü Etkinliği! Gerçek Ejderha Avcısı’nı kutluyoruz!
İyileştirmeler – Ekstra Ekskalibur İstilası Ödülleri! İstila ettiğin her yeni krallık için ek Asil Paket dağıtımı yapabilirsin! – Ekskalibur İstilası Arayüzü! Rakip Krallıklar artık Etkinlik Merkezi’nden doğrudan Ekskalibur İstilası Arayüzü’ne giriş yapabilir! – İşgal Edilen Krallıklar’ın Vergileri! Günlük kaynak vergisi kesilerek Kral Hazinesi’ne gönderilir! – Akın yapan birliklere koordinatlar eklendi! Hedef koordinatlara artık akın bilgisine dokunarak ulaşılacak! – Kahraman Konseyi ipuçları geliştirildi! – Kara Orman ışınlanma gereksinimleri değiştirildi! Artık 10. seviye altı şehirler Kara Orman’a ışınlanamayacak!
Güncellemeden sonra oyunumuzun son versiyonunu Google Play ya da App Store üzerinden indirmelisiniz. AppStore yayınlanma saatleri ülkelere göre farklılık gösterebildiği için iOS kullanıcıları için gecikmeler yaşanabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Savaş alanında görüşürüz,

Merlin ve KoA takımı