Categories

Brawl Stars – Wat is Krachtspel?

Krachtspel is een nieuw spelevenement dat het 7e vak ontgrendelt wanneer je je eerste sterrenkracht ontgrendelt. Alleen knokkers met ontgrendelde sterrenkrachten kunnen aan Krachtspel deelnemen. Om het aantal punten dat je tijdens het seizoen kunt winnen te maximaliseren, is het van essentieel belang om met al je volledig geüpgradede knokkers te spelen.

Aan het eind van het krachtspelseizoen ontvang je sterpunten op basis van het aantal punten dat je met je gevechten hebt verzameld en je klassering op het wereldwijde krachtspelklassement.

Om ervoor te zorgen dat er aan het eind van het seizoen niet heel veel spelers met een gelijk aantal krachtpunten in het klassement staan, grijpen we terug op het totale aantal trofeeën van spelers om het klassement te bepalen.