Categories

Brawl Stars – Verbinden met het juiste Game Center-account.

Het is heel belangrijk dat je de juiste aanmeldgegevens gebruikt wanneer je je aanmeldt. Controleer of je met het juiste Game Center-account een verbinding probeert te maken. Als je je gewenste account niet meer kunt opvragen met het e-mailadres dat je nu gebruikt, betekent dit dat je niet het juiste adres gebruikt.

Ga als volgt te werk om op de juiste manier toegang te krijgen tot je account:

1) Meld je aan met het e-mailadres dat je oorspronkelijk hebt gebruikt om je account te synchroniseren.

2) Als het een oud e-mailadres is, neem dan contact op met de ondersteuning van Apple om de informatie van je account te herstellen.

Supercell heeft geen toegang tot de informatie van een Game Center-account omdat wij deze accounts alleen zien als een numerieke waarde. Daarom hebben we dus jouw hulp en die van Apple nodig om de juiste aanmeldgegevens te vinden om je account te kunnen herstellen.