Categories

Brawl Stars – Hoe kan ik in-app aankopen beheren of uitschakelen?

Al onze spellen kunnen gratis worden gedownload. Daarnaast kunnen in onze spellen geheel optionele in-app aankopen worden gedaan. Deze aankopen zijn nooit vereist om het spel te spelen, maar kunnen bepaalde onderdelen van de gameplay verbeteren.

In-app aankopen worden betaald met echt geld. Dit wordt er altijd duidelijk bij vermeld. Ze kunnen worden gedaan ‘vanuit het spel’, wat inhoudt dat je de opties voor het doen van de aankoop in het spel zelf kunt vinden.

Belangrijk: je kunt de mogelijkheden voor het doen van in-app aankopen eenvoudig beheren, de instellingen voor wachtwoordbescherming aanpassen of in-app aankopen geheel uitschakelen via de algemene instellingen van je apparaat. De manier waarop je dit kunt doen, is afhankelijk van of je een Apple iOS-apparaat gebruikt, zoals een iPhone of een iPad, of een Google Android-apparaat. In beide gevallen vind je hier de instructies:

Instellingen voor aankopen vanuit apps met een Apple iOS-apparaat / Instellingen voor aankopen vanuit apps met een Google Android-apparaat