Categories

Brawl Stars – Alle edelstenen uit mijn bestelling zijn verwijderd!

Normaal gesproken zijn terugbetalingen voor in-app-aankopen niet mogelijk. Daarnaast zijn er bepaalde voorwaarden van toepassing als we een uitzondering maken. Supercell wil het speelveld zo eerlijk mogelijk houden en behoudt zich daarom het recht voor om toegang tot terugbetaalde inhoud te herroepen. Dit houdt in dat als het geld dat is gebruikt voor een bestelling van 1.200 edelstenen is terugbetaald, we mogelijk dat aantal edelstenen van je account verwijderen. Dit kan resulteren in een negatieve edelstenenbalans in je spel als je edelstenen hebt opgebruikt voorafgaand aan de terugbetaling. Je kunt weer in de plus komen door in het spel edelstenen te verzamelen of extra valutabestellingen te plaatsen. Bij terugbetalingen die bestaan uit meerdere, grote bestellingen, kan het voor ons zelfs nodig zijn om de toegang tot een account op te schorten. Dit is ook het geval als een speler edelsteenbestellingen heeft geplaatst via een derde edelsteenverkoper, wat in strijd is met de Algemene voorwaarden van Supercell. We begrijpen dat geen enkele uitdager het leuk vindt dat zijn edelstenenvoorraad opeens leeg is. Maar het verwijderen van terugbetaalde edelstenen is de enige manier waarop we het gat tussen de betalingen van een speler en de edelstenenbalans konden dichten. Natuurlijk zijn de edelstenen die je hebt besteld van jou. Wanneer je de betaling voor een bestelling annuleert, geldt echter, zoals bij elke transactie, het omgekeerde: je moet het terugbetaalde voorwerp weer inleveren. Bij een online spel als Brawl Stars zijn het economische model en de werking ervan voor alle spelers hetzelfde. Dit geldt ook voor de toegang tot edelstenen. Vergeet niet om je mobiele apparaat veilig en vergrendeld te houden om onprettige verrassingen te voorkomen, en deel je account nooit met een ander.