Categories

Brawl Stars – Kan ik buiten het spel om edelstenen kopen?

Het antwoord is nee. De enige manier om edelstenen te kopen, is via de winkel in het spel (waarbij de transactie veilig door iTunes of Google wordt verwerkt).

Er zijn vele websites van derden die spelvaluta voor Supercell-spellen aanbieden, maar geen enkele van deze is veilig om te gebruiken of goedgekeurd door Supercell. Je kunt aanbiedingen of beweringen van deze diensten het beste negeren. Ze maken geen onderdeel uit van en worden niet ondersteund door Supercell. Vaak vragen deze websites om je aanmeldgegevens voor Game Center of Google. Zo krijgen ze toegang tot je spel. Als je ze de aanmeldgegevens geeft, kunnen we de veiligheid van je account niet garanderen.

Als je buiten het spel om edelstenen hebt gekocht, kunnen we je helaas niet verder helpen, aangezien je met je account onze Algemene voorwaarden al hebt overtreden.

We behouden ons het recht voor om accounts met edelstenen die buiten het spel zijn gekocht te blokkeren.