Categories

Brawl Stars – Minimale apparaatvereisten

Ondervindt je spel prestatieproblemen en werkt het niet vlekkeloos op je apparaat?Houd er rekening mee dat Brawl Stars het best draait op apparaten die minimaal voldoen aan de volgende specificaties:- 1,0 GB RAM (1,5 GB of meer aanbevolen)- 1 GB RAM aan vrije ruimte (1,5 GB of meer aanbevolen)- Android 4.3 (Android 4.5 of hoger aanbevolen)Let op: als je apparaat voldoet aan de minimumvereisten is dit geen garantie dat het spel zonder problemen werkt. Voor de beste spelervaring raden we de volgende vereisten aan.Lees ook de volgende tips om de spelprestatie te verbeteren:- Vergroot je opslagruimte door apps, video’s en foto’s die je niet langer nodig hebt te verwijderen.- Sluit alle applicaties die op de achtergrond draaien om apparaatgeheugen vrij te maken.- Schakel de energiebesparende stand uit.- Controleer of de spelversie is bijgewerkt.- Controleer of het besturingssysteem is bijgewerkt.