Categories

Brawl Stars – Dit apparaat is niet compatibel met deze versie!

We zijn op de hoogte van een probleem dat de foutmelding ‘apparaat niet compatibel’ geeft in de Google Play Store als je de laatste update probeert te downloaden, zelfs als het spel je apparaat ondersteunt. Google is het probleem momenteel aan het onderzoeken.Als tijdelijke oplossing raadt Google aan om de gegevens van de Google Play Store van je apparaat te wissen en te proberen het spel opnieuw te installeren. Ga als volgt te werk om dit te doen:

  • Ga naar de instellingen in het spel
  • Kies het applicatiebeheer > Alles
  • Selecteer de Google Play Store
  • Wis je data
  • Je kunt ook de gehele Google Play Store-app opnieuw installeren. Ga als volgt te werk om dit te doen:

  • Ga naar de instellingen in het spel
  • Selecteer Apps en meldingen.
  • Selecteer de Google Play Store, of ‘Alle apps weergeven’ of ‘App-gegevens’.
  • Tik bovenin het scherm op de drie puntjes > ‘Updates verwijderen’.
  • Probeer het spel opnieuw te installeren nadat dit proces is voltooid.  Android wordt op veel verschillende apparaten gebruikt. De procedure kan hierdoor licht verschillen van apparaat tot apparaat. Raadpleeg de handleiding van de fabrikant (of de helpdesk van de fabrikant) voor aanvullende informatie.