Categories

Brawl Stars – Hoe zet Supercell zich in voor een eerlijk spel?

We weten dat een eerlijk spel heel belangrijk is voor onze spelerscommunity. Natuurlijk vinden wij van Supercell dit ook een belangrijk onderwerp. Valsspelen en storend gedrag willen we dan ook koste wat kost voorkomen.Daarom werken we voortdurend onze Algemene voorwaarden en ons Beleid voor een veilig en eerlijk spel bij en nemen we maatregelen als dat nodig is.Wat doen we?

  • We voorkomen proactief dat spelers software van derden in het spel gebruiken.
  • We houden gedeelde accounts en frauduleuze betalingen in de gaten.
  • We controleren onze klassementen regelmatig op eerlijk spel.
  • We controleren gebruikersaccounts die zich hebben gekwalificeerd voor competitieve toernooien.

Hoe doen we het?Veel van onze systemen zijn geautomatiseerd. Daarnaast beschikken we over getrainde moderatoren die zich concentreren op de klassementen, toernooideelnemers en meldingen vanuit de community.Meer info hier:Beleid voor een veilig en eerlijk spel (in het Engels)Algemene voorwaarden