Categories

Brawl Stars – Hoe werkt de chat in de spellen van Supercell?

Veel van onze spelers communiceren graag met elkaar via een groepschat in het spel. We werken er hard aan om ervoor te zorgen dat deze communicatie veilig gebeurt. Er is geen privéchat in de spellen van Supercell en we waarschuwen regelmatig tegen het delen van privégegevens. We blijven een zwarte lijst van aanstootgevende woorden bijwerken, zodat deze wanneer nodig snel kunnen worden gevonden en verwijderd.Als je ziet dat een speler zich misdraagt in de chat, kun je een geautomatiseerd rapportagehulpmiddel gebruiken door op het aanstootgevende bericht te tikken en vervolgens Rapporteren te kiezen. Om een beledigende spelersnaam te rapporteren, ga je naar het profiel van die speler en tik je op het kleine pictogram naast de naam. De knop Rapporteren verschijnt.Door op de knop Rapporteren te tikken, wordt het account van de gerapporteerde speler niet automatisch geblokkeerd. Onze moderatoren nemen deze rapporten wel serieus en bekijken ze dan ook allemaal. Door het grote aantal rapporten dat we ontvangen, kan het tot 48 uur duren voor een rapport wordt gelezen. Bedankt voor je hulp!