Categories

Brawl Stars – Gezondheid en ammunitie

De gezondheidsbalk van je knokker is groen en wordt boven het hoofd weergegeven. Hou deze balk in de gaten en trek je terug indien nodig. Dit is cruciaal om te overleven in het heetst van de knokstrijd. Als je een paar seconden niet aanvalt, dan neemt je gezondheid automatisch toe. Door weg te rennen van de actie, blijft je knokker vaak langer in leven. Zo kun je je snel terug in de strijd gooien.

Ammunitie werkt hetzelfde. Alle knokkers hebben drie aanvallen die ze achter elkaar kunnen uitvoeren. Zorg dat je de aanval van je knokker onder de knie hebt om zo de ammunitie efficiënt te gebruiken. Dit geeft je een voordeel ten opzichte van je tegenstanders. Door snel achter elkaar aan te vallen, kun je zonder verdediging of tegenaanval achterblijven.