Categories

Brawl Stars – Ik heb per ongeluk mijn edelstenen uitgegeven. Kan ik ze terugkrijgen?

We hebben gebruiksvriendelijke bevestigingsstappen toegevoegd telkens je edelstenen uitgeeft om onbedoelde aankopen binnen het spel zoveel mogelijk te beperken. Als je een aankoop met edelstenen verricht, krijg je altijd een pop-upvenster te zien. In dit scherm kun je nog van gedachten veranderen en van je aankoop afzien.

Omdat Brawl Stars een live, online multiplayerspel is, zou het terugdraaien van veranderingen nadelige gevolgen hebben voor de spelers waarmee je in contact bent geweest tijdens het spel. Aangezien we niemands voortgang in het spel kunnen terugdraaien en geen functies kunnen verwijderen, zou deze maatregel je een bevoorrechte positie geven. Dit vinden we oneerlijk tegenover andere spelers die hetzelfde voorwerp of dezelfde upgrade hebben gekocht met hun eigen edelstenen of gameplay.