Categories

Brawl Stars – Wat is het beleid van Supercell op het gebied van privacy?

Privacy heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit. Hier bij Supercell hebben we geen toegang tot je creditcardgegevens. Dit komt doordat de betalingstransacties worden afgehandeld door de App Store van Apple of door Google Play (afhankelijk van je apparaat) via je persoonlijke e-mailadres dat is gekoppeld aan het betreffende account.  We verzamelen niet veel persoonlijke gegevens van onze spelers. We verzamelen vooral gegevens waarmee we apparaten kunnen identificeren en IP-adressen, via gameplaygegevens. Het komt zelden voor dat we informatie nodig hebben aan de hand waarvan je rechtstreeks kan worden geïdentificeerd, zoals je e-mailadres. We verzamelen je e-mailadres alleen als je ervoor kiest dit met ons te delen. Raadpleeg ons Privacybeleid (in het Engels) voor meer informatie over welke gegevens we verzamelen en waarom.