Categories

Goddess:Primal Chaos – Bölümler – [Turkish]

Bölümleri tamamlayarak büyük miktar EXP, Ekipman ve Canavarlar elde edebilirsiniz. Ama biraz daha yakından bakalım:

1. Ortak Bölümler & Boss Bölümleri

İki çeşit ana Bölüm vardır; ortak ve Boss bölümleri. Boss Bölümleri daha önemli ve tamamlanınca daha fazla eşya elde edilebilir ama tamamlanması en zor olandır. İpucu:Eğer yedek enerjin var ise, daha iyi eşyalar için Boss Bölümlerine saldırın!

2. Bölüm Zorlukları

Üç çeşit zorluk vardır; Normal, Zor ve Kabus olmak üzere. En iyi Ekipmanı Kabus modu Bölümlerden elde edebilirsin. Ayrıca her bir zorlukta ilk bölüm tamamlanınca, yıldız kazanacaksın!

3. Bölüm Yıldız Sandıkları

Mor eşyalar, Yaratıklar ve Büyülü Taşlar ile dolu olan Yıldız Sandıkları için her bir bölümde yeterli yıldız topla!

4. Bölüm Haklar ve Süpürme

Her bir Bölümde günlük 5 kez meydan okuyabilirsin ama Güç Bayrağı kullanarak hakları sıfırlayabilir ve meydan okumaya devam edebilirsin!

Bölüm süpürmeyi de seçebilirsin. Kalan haklarını kullanır ve manuel oynamadan hızlıca ekipmanları elde etmeni sağlar. Süpürme geri sayımı 1 saat sürer ama Hız Makarası kullanarak sıfırlayabilirsin.

5. İpuçları ve Püf Noktaları

Boss Bölümlerinde strateji kullanmak gerekecekir. Bu iki püf noktaya dikkat edin:

A) Boss becerilerinden kaçmalısın, özellikle 5/10 Boss’ların becerileri oldukça güçlü. Neyseki, becereyi atmadan önce kaçman için uyarı olacak.

B) İkinci yöntem ise ‘’uçurtma’’ veya saldırıp kaçmak (ve tekrar)

6. Zodyak

Zodyakta takım yıldızlarını yakmak için bölümlerden yıldız toplanmalıdır. Takım yıldızlarında her defa yaktığınız bir star ile, özellik bonusu elde edeceksiniz ve tüm takım yıldızlarını yaktığınızda PvP Güç bonusu elde edeceksiniz!

Bölümlerden Yıldızları toplayarak Zodyağınızı yakmaya başlayın!