Categories

Mobile Legends – Moonton Hesabım/Moonton’a Bağlı E-Mail Adresimi/Sosyal Medya Hesabımı Unutursam Ne Yapmalıyım?

Hesabınızı Moonton, sosyal medya (Google Play, Facebook, Game Center vb.) hesaplarına bağladıysanız fakat hangi hesabınız olduğunu, hesabınızın şifresini unutma gibi sorun yaşıyorsanız şu adımları takip edebilirsiniz: “Avatar -> Hesap Ayarları -> Hesap Merkezi -> Hesap Kurtarma -> kurtarma yöntemi.”

1.      Oto-Doğrulama: Sürekli kullandığınız cihaz ve IP üzerinden başvuru yapıyorsanız sistem otomatik olarak başvurunuzu algılayacak ve tanımlama yapacaktır. Hesabınızın güvenliği için hesap kullanıcı adınızın bazı karakterleri **** işareti ile kapatılacaktır. Örneğin: Moonton*****333@MLBB.com.

2.      Farklı bir cihaz ya da IP üzerinden başvuru yapıyorsanız, sistem sizden doğrulama isteyecektir. “Oyun Bilgilerini Doğrula” seçeneği ile devam edebilirsiniz. Daha sonra, tanımlama için sistem size bazı sorular yöneltecektir. Sorulara doğru bir şekilde yanıt verdiyseniz tanımlama başarılı olacak ve bağladığınız hesabı görebileceksiniz. Hesabınızın güvenliği için hesap kullanıcı adınızın bazı karakterleri **** işareti ile kapatılacaktır. Örneğin: Moonton*****333@MLBB.com.

3.      Hesap güvenliği nedeniyle “Hesap Kurtarma” işlemine kısıtlama koyduk. Bir kere başvuru yaptıktan sonra bir müddet ikinci bir başvuru yapamazsınız.

4.      Yukarıdaki adımları denemenize rağmen hesabınıza ulaşamadıysanız Müşteri Hizmetlerine bireysel başvuru yapmanız gerekmektedir. Müşteri Hizmetleri hesap kurtarma başvurusuna bakabilirsiniz.

image.png

image.png

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Game Guide for Mobile Legends – moonton