Categories

Mobile Legends – Yıldız Üye Ayrıcalıkları

1. Yıldız Üyeliği satın alın ve bu ayın Özel Kalıcı kostümünü hemen edinin. Ayrıca, premium ödül havuzunuda açın. Yıldız Üyelik Denemesi; Yıldız Üye Kostümü vermez ve premium ödül havuzunu açmaz.

2. Premium ödül havuzu ve Yıldız Üyelik Kostümleri her ayın başında saat 0:00’da yenilecektir (Sunucu Saati).

3. Yıldız Üyeliği satın aldığınızda, 31 gün boyunca Yıldız Üyelik haklarına sahip olursunuz. Detaylar için ”Ayrıcalıklar” sekmesine bakın.

4. Yıldız Üyeliği satın altığınızda veya Yıldız Üyelik ayrıcalıklarını edindiğinizde, haftalık ödüllerinizi ”Ayrıcalıklar” sayfasından talep edebilirsiniz. Talep edilmeyen ödüller e-posta yoluyla size gönderilecektir.

5. Yıldız Üyeliği satın aldığınızda, özel Avatar Çerçevesine sahip olursunuz. Profil sayfasından kontrol edebilirsiniz.

6. VIP puanları kazanmak için oyuncuların hergün giriş yapması/elmas harcaması/karşılaşmalara katılması gerekmektedir kazanılan bu puanlarla VIP seviyesi yükseltilebilir. Sıradan bir oyuncu sadece Ücretsiz Ödül havuzunda ki ödülleri talep edebilir, Yıldız Üyeler ise hem Ücretsiz Ödül havuzundaki hem de Premium Ödül Havuzundaki ödülleri talep edebilir. Ödüller her ayın başında saat 0:00’da yenilenilir (Sunucu Saati).

7. Yıldız Üye Mağazasından değişim yapabilmek için Yıldız Üyel olunması gerekmektedir. Ayrıca ödüllere sadece VIP seviyeniz maksimum olduğunda sahip olabilirsiniz. Daha sonra değişim için VIP Skorlarınızı veya VIP Parçalarınızı kullanabilirsiniz.

8. Yıldız Üyelik satın almak ve premium havuzunu 1 defa açmak anında 2000 VIP puanı kazandırır. Ayrıca ayın Yıldız Üyelik kostümüne ve 31 gün süresince Yıldız Üyelik ayrıcalıkların sahip olacaksanız.

9. Yıldız Üyelik Çeyrek Kartı, Yıldız Üyelik aylık kartını 3 kez satın almaya veya yenilemeye eşdeğerdir.

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Game Guide for Mobile Legends – moonton