Categories

King of Avalon – SSS Muhteşem Çağrı Etkinliği

SSS Muhteşem Çağrı Etkinliği

Aktif oyuncular için:

-Davet kodunu Etinlik sayfasından bulabilirsiniz.

-Krallık’ınızda bulunan Tecrübeli Lorlar’ı davet edebilirsiniz ( Bunu Facebook grupları vb. sosyal uygulamalar aracılığı ile yapabilirsiniz). Tecrübeli Lordlar’ın King of Avalon’un en güncel sürümünü indirerek davet kodunu kullanması sonrasında, Muhteşem Çağrı Etkinliği başlamış olur.

-Muhteşem Çağrı Etkinliği sayfasında aktif olamayan arkadaşları ve İttifaklar’ı bulabilirisiniz.

-Aktif olamayan Lordlar tekrar giriş yaparak Muhteşem Çağrı Etkinliği’ne katıldığı zaman, ücretsiz Paket ödüllerinizi teslim alacaksınız. Bu Paketlerin neler olduğunu görmek için Etkinlik Sayfası-Çağrı Sandığı’nı kontrol edin.

-Günlük olarak, çağırdığınız Lord hesaplarının aktifleşmesi durumunda Geri Dönüş Puanları kazanacaksınız. Yeterli puan kazanmanız halinde daha fazla ödül elde edebileceksiniz! Etkinlik Sayfası-Çağrı Sandığı’nı kontrol edin.

Geri dönen oyuncular için:

-Krallık’ınızda bulunan aktif bir Lord’un davet kodunu kullanarak Muhteşem Çağrı etkinliğine katılabilirsiniz. Etkinlik Sayfası-Muhteşem Çağrı etkinliği sayfasından ödüllerinizi alabilirsiniz.

-Harika Paketler ve indirimler elde edeceksiniz!

Unutmayın!

1. Uygun Lord/hesaplar: 20. seviye ve üzeri kale seviyesine sahip, 60 gün ve daha fazla süreyle giriş yapmamış olan Lordlar.

2. Sadece aynı Krallıkta bulunanan Lordlar’ın kodları kullanılabilir.

3. Etkinlik bittikten sonra kodlar kullanılamaz. 

_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-

Game Guide for King of Avalon